Audibook – zvočne knjige

Audiobook

Audibook je največja knjižnica avdio knjig v slovenskem jeziku.

Audibook je mobilna aplikacija, ki omogoča dostop, prenos in predvajanje avdio knjig – kjerkoli in kadarkoli.

Knjižnica Audibook obsega leposlovje ter strokovno literaturo tako domačih kot tudi tujih avtorjev v slovenskem jeziku.

Aplikacija je na voljo za operacijska sistema Android in iOS. Na voljo je v Google trgovini Play, Apple App Store in Huawei App Gallery.

POSTOPEK IZPOSOJE

  1. Registrirajte se v mobilno aplikacijo Audibook z uporabo Facebook računa ali elektronskega naslova.
  2. Ob prvi uporabi mobilne aplikacije Audibook, iz seznama izberite svojo knjižnico, nato vnesite številko svoje knjižnične izkaznice in potrdite vnos. S tem boste povezali vašo knjižnično izkaznico z Audibook uporabniškim računom, s čimer vam bo omogočena knjižnična izposoja avdio knjig znotraj mobilne aplikacije.
  3. V zavihku »Vse knjige« iz seznama knjig izberite željeno avdio knjigo. Pri iskanju si lahko pomagate z vnosom naslova ali avtorja v iskalno polje. Avdio knjige, ki so na voljo za knjižnično izposojo, so označene z znakom: 
  4. Pred potrditvijo izposoje izbrane avdio knjige, lahko poslušate kratek vzorec in preberete podroben opis knjige. Za potrditev izposoje, pritisnite tipko »Knjižnična izposoja« in sledite korakom na zaslonu.
  5. Po izposoji lahko avdio knjigo prenesete na svoj telefon in pričnete s poslušanjem. S pomočjo zaznamkov, se lahko pregledneje pomikate po posameznih poglavjih.